avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am luat teapa pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am luat teapa pe internet

Salut! Am dorit sa cumpar un telefon de pe Mercador, am stabilit termenii cu de tinatorul telefonului respectiv, dar la pirimirea coletului am avut surpriza sa gasesc alt telefon in cutie... ce as putea sa fac?? Nu este vorba de o suma foarte mare( 160 lei), dc ma duc la politie nu cred ca o sa se faca cv ptc suma este destul de mica... dc aveti idei va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: alincma , utilizator 19:35, 7 Aprilie 2014
Luati legatura cu vanzatorul, poate s-a comis o greseala. Notificati-l (daca stiti unde, daca aveti vreo adresa de email, un nume, ceva). Altfel... v-ati pierdut banii :(
Am incercat, nu mai raspunde la telefon... totusi am ascultat sfatul unui prieten si am fost la politie si tind sa cred ca am avut o surpriza placuta...
În această situație recomand să mergeți la poliție și să discutați cu cei de la Mercador. Apropo, cei de la Mercador au un serviciu numit "livrare cu verificare", de ce nu l-ați folosit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)
Inselaciune/teapa/ Andutzu1907 Andutzu1907 Buna ziua. Sunt parte vatamata intr-o inselaciune, ca urmare a achizitionarii unui produs de pe site-ul (editat). Sa va prezint fapta: Am gasit la un ... (vezi toată discuția)