avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Locuinta de serviciu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Locuinta de serviciu

Buna ziua.Detin o firma pe care as dori sa-l lichidez,mentionez ca nu am datorii la stat ,catre furnizori am profit dar din motive personale as dori sa inchid firma.Problema mea este ca in decursul anilor am construit o casa pe care l-am trecut in firma ca locuinta de serviciu.Deci este trecut ca un mijloc fix,si pina sa se amortizeze complet ar mai fi citiva ani buni.Intrebarea mea este cum as putea sa scot casa din firma si sa-l trec pe numele meu?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: andika , utilizator 14:44, 1 Aprilie 2014
De ce nu o cumparati dvs?
la ce pret as putea sa-l cumpar?este un pret minim sau este ceva stabilit prin lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma esa75 esa75 Vreau sa infiintez o firma pentru un magazin on-line, care la randul lui isi va desfasura activitatea si intr-un marketplace on-line. Voi vinde diverse ... (vezi toată discuția)
Amortizare masina roli_28 roli_28 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti, am urmatoarea intrebare/problema: - sotia mea detine o microintreprindere fara angajati, ... (vezi toată discuția)
Amortizare cladire rodia rodia Buna ziua, Am achizitionat un spatiu de la Primarie cu destinatia pt.cabinet medical (spatiul se afla in incinta unei policlinici).Aici imi desfasor ... (vezi toată discuția)