avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Temeiul de drept pentru anularea unei decizii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Temeiul de drept pentru anularea unei decizii

Doresc anularea unei decizii de pensionare, bazată pe un diagnostic neadevărat, în vederea obţinerii dovezii de apt de muncă, pentru a mă angaja într-un loc de muncă.
Mi se cere să precizez obiectul cererii şi temeiul de drept. Obiectul cererii este anularea deciziei. Dar la temeiul de drept ce să precizez ? Vă rog să mă ajutaţi, dacă se poate cât mai urgent.
Precizarea de acţiune mi se cere la tribunal. Decizia de pensionare este emisă de o comisie de expertiză medicală, pe care am chemat-o în judecată pentru anularea deciziei.
1. O depuneti la Tribunalul care v-a cerut-o.

2. Sa nu uitati sa luati numar de inregistrare.
~ Conținut șters la cerere ~
La registratură ? Personal sau pot să o trimit prin poştă ?
Deci eu vreau să anulez o pensie de boală, bazată pe un neadevăr.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
elisaeli, utilizator
1. Merge si prin posta, cu valoare declarata, si sa specificati si numarul dosarului inregistrat la Tribunal.

2. User-ul a scris:
Doresc anularea unei decizii de pensionare, bazată pe un diagnostic neadevărat..

Deci este vorba de o decizie de pensionare de invaliditate.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Comisia a hotarat depensionarea tatalui meu mantraian mantraian Tatal meu are 61 de ani si a primit o pensie de boala conform dosarului medical pana in aceasta toamna cand in cadrul comisiei a primit decizia de suspendare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! retragere pensie pe caz de boala gr. 2 Arhanghelul_G Arhanghelul_G In anul 2002 tatal meu a fost operat la spitalul Bagdazar Arseni de domnul doctor George Vasilescu si diagnosticat cu malformatie artero-venoasa de fosa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate redialboss redialboss buna ziua am urmatorul diagnostic pus : diabet zaharat tip 2 complicat , retinopatie diabetica ... (vezi toată discuția)