avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator decedat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator decedat.

Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2009
raduonline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 21:46, 28 Aprilie 2009
Procura ramane valabila, mostenitorii sunt cei care decid cand inceteaza.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2009
raduonline, utilizator
In primul rand trebuie sa se faca succesiunea, urmand ca la masa succesorala sa fie aduse si partile sociale pe care le-a detinut decedatul. Mostenitorii ( daca sunt mai multi ) vor decide daca vor mentine sau nu procura respectiva sau daca o vor revoca, situatie in care vor numi unul sau mai multi administratori ( Consiliu de administratie ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura                                Ddaianna Ddaianna Buna ziua Apelez la competenta dumneavoastra pentru a-mi clarifica un aspect: detin o procura speciala prin care fiul meu, stabilit in strainatate ma ... (vezi toată discuția)
3 succesiuni , un mostenitor adinarusu adinarusu buna ziua! Mama mea este unica mostenitoare a bunicii si parintilor acesteia (strabunicii). Intai a murit strabunicul, apoi bunica, si acum si ... (vezi toată discuția)