avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract de concesiune a unui dispensar uman in mediul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract de concesiune a unui dispensar uman in mediul rural

Soția mea este medic de familie și are concesiune pe 15 ani la un CMI în mediul rural. Conform contractului de concesiune, și în concordanșă cu H.G.R nr.884/2004, după împlinirea primilor 5 ani de concesiune, concendentul stabilește nivelul minim al redevenței pornind de la prețul pieții și se semnează un act adițional după ce se negociază noua taxa de redevență.
Întrebare este dacă termenul de 5 ani s-a împlinit la data de 1 noiembrie 2013, iar concendentul mă anunță , cum că printr-o hotărâre a Consiliului Local ( adică concendentul ), luată după patru luni și jumătate de la împlinirea celor 5 ani de concesiune a hotărît că noua taxa de redevență care este de 7,5 ori mai mare,
pot să contest în fața unei instanțe judecătorești că această hotărâre ar fi nulă deoarece nu a fost emisă în termen de 30 de zile de la data împlinirii primilor 5 ani de concesiune ?
Vă mulțumesc anticipat pentru un răspuns calificat.

Alte discuții în legătură

Redeventa in cazul concesionarii de cabinete medicale giani_cainele giani_cainele sunt medic specialist medicina de familie si vreau sa concesionez un cabinet la tara Mentionez ca acel cabinet functioneaza in cadrul primariei,adica ... (vezi toată discuția)
Concesionarea cabinetului medical medicfamilie medicfamilie Buna ziua! Am solicitat Consiliului Local Comunal concesionarea spatiului in care functioneaza cabinetul medical, in baza Hotararii nr.884/2004 care stabileste ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren iulian2009 iulian2009 La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)