avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Concesionarea cabinetului medical
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Concesionarea cabinetului medical

Buna ziua! Am solicitat Consiliului Local Comunal concesionarea spatiului in care functioneaza cabinetul medical, in baza Hotararii nr.884/2004 care stabileste valoarea redeventei la 1 euro/mp/an in primii 5 ani,urmand ca dupa 5 ani redeventa sa fie stabilita in functie de pretul pietii(pana acum a existat contract de comodat).Consiliul Local a decis sa nu acorde concesiune motivand ca redeventa este prea mica si sa dea spatiul spre inchiriere,caz in care ar putea cere o suma mai mare.Au procedat legal?Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: medicfamilie , utilizator 08:06, 31 August 2014
se schimba destinatia, asa-i?
Nu,nu-i schimba destinatia,vor sa inchirieze medicilor care functioneaza in prezent ,nu sa concesioneze,asa cum prevede legea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeventa in cazul concesionarii de cabinete medicale giani_cainele giani_cainele sunt medic specialist medicina de familie si vreau sa concesionez un cabinet la tara Mentionez ca acel cabinet functioneaza in cadrul primariei,adica ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune a unui dispensar uman in mediul rural nairdajohn65 nairdajohn65 Soția mea este medic de familie și are concesiune pe 15 ani la un CMI în mediul rural. Conform contractului de concesiune, și în ... (vezi toată discuția)
Darea in comodat a unui spatiu concesionat de primarie, cu acordul primariei mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu medical unei firme pe Hotărârea nr. 884/2004. Ca sa suga mai multi bani de la Casa de Asigurari, patroana ... (vezi toată discuția)