avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament reciproc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament reciproc

Am facut mai demult, eu si sotia, testamente reciproce.
Acum mi-a spus cineva ca ar trebui sa le reinoiesc la fiecare 10 ani ca sa nu poata sa fie atacate.
Nu mi se pare plauzibil, dar pentru orice eventualitate, intreb, ca sa fiu sigur: trebuie intr-adevar reinointe?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:33, 5 Aprilie 2014
Buna ziua,
Nu, nu trebuie reinnoite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament, mostenire Buna ziua. Va cer ajutorul, deoarece exista urmatoarea situatie in familia mea. Bunicii mei poseda o casa. Ei au un singur copil, pe tatal meu. Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am facut un testament olograf unor prieteni . precizez ... CRIMO CRIMO Buna seara ! Am facut un testament olograf unor prieteni . Precizez urmatoarele . Nu am parinti , numai am sot , nu am copii . Am niste rude , de la ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare in timpul divortului / partajului IleaM IleaM Am doua propietati cumparate pe numele mamei, fiind in divort/partaj cu sotul. As vrea sa ma asigur ca aceste propieteti imi vor ramane mie fara sa la impart ... (vezi toată discuția)