avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare pe podet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare pe podet

Buna! prin fata casei mele trece un parau.Ca sa pot intra cu masina in curte am facut pe cheltuiala mea un podet peste apa.Vecinul de peste drum tot mereu parcheaza pe podetul meu ceea ce ma deranjeaza.Cand vin ai mei cu masina nu pot intra in curte din cauza masinii lor.Am voie sa pun un lant de-a latul podului sa -l opresc sa mai parcheze pe podul meu ? se considera bun public ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 2 Aprilie 2014
Nu puneti lant ca e domeniul public, am vazut la altii o solutie ce mi s-a parut practica .. au pus pietre.
Pt ca va fi un disconfort si pt ai dvs sa se dea jos din masina pt a indeparta obstacolul, oricare ar fi el, vorbiti cu vecinul si spuneti-i sa n-o mai lase acolo ca nu ati facut constructia pt el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe un pod, cale de acces în gospodărie. Sorin 40 Sorin 40 Bună ziua, am o problema cu vecinul de peste drum care parchează mașina pe podul care îmi deservește accesul în gospodărie. Podul este în fata porții, ... (vezi toată discuția)
Parcare in fața porții Vasile Petrus Vasile Petrus Dacă pe podul construit de mine din fața casei își parchează vecinul mașina fără să-mi ceară voie e ok? E legal să facă asta? Nu-mi blochează ... (vezi toată discuția)
Parcare in dreptul unei usi de intrare in curte Dorin Corzan Dorin Corzan Buna ziua! Recent am achizitionat o casa, care din lipsa de spatiu NU are poarta de acces auto in curte, insa are podet de acces spre usa pietonala ce duce in ... (vezi toată discuția)