avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare pe un pod, cale de acces în gospodărie.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare pe un pod, cale de acces în gospodărie.

Bună ziua, am o problema cu vecinul de peste drum care parchează mașina pe podul care îmi deservește accesul în gospodărie. Podul este în fata porții, atât celei mari cât și celei mici (intrare persoane). Fiind puțin mai lat pe el întra înghesuit 2 mașini. Vecinul a parcat mașina pe pod și spune ca jumate din pod poate sa îl folosească. Dacă parchez și eu pe lângă ca deabea deschid ușa la mașină nu pot scoate nici tomberonul din curte. Am sunat la primărie și mi-au spus ca podul a fost construi ca și cale de acces în curte și sa îl informez ca nu poate parca pe pod pt da gospodăria lui este peste drum și nu are nici un drept și legătură cu podul. Podul deservește accesul doar în gospodăria mea. Este legal cef ace? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
Sorin 40, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin 40 , utilizator 23:43, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dacă vă blochează calea de acces, sesizați Poliția.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare - usa de la casa blocata gabim112 gabim112 Am un vecin care parcheaza masina in fata casei mele pe trotuar, chiar la poarta de intrare.I-am cerut sa nu mai parcheze, dar zice ca e domeniu public si ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Parcare in fața porții Vasile Petrus Vasile Petrus Dacă pe podul construit de mine din fața casei își parchează vecinul mașina fără să-mi ceară voie e ok? E legal să facă asta? Nu-mi blochează ... (vezi toată discuția)