avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

Hristos a Inviat ! Sotul meu ar vrea sa faca un test de paternitate si as vrea sa stiu cum se procedeaza vis a vis de instanta judecatoreasca.Trebuie sa intenteze un proces, o cerere sau cum?...As avea tare nevoie de raspunsul dumneavoastra. Tin sa adaug ca copilul inca nu a implinit 3 ani si am citit legea care permite acest test .Va multumesc
testul se poate face si fara sa apelati la instanta.Depinde ce doriti sa obtineti prin actiunea dumneavoastra..;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie disperata, rog ajutor... NCarmen NCarmen Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. E o situatie incalcita si disperata.\\\\\\\"Povestea\\\\\\\" suna cam asa: Sotul meu are o relatie cu o alta ... (vezi toată discuția)
Test paternitate dupa ce s-a stabilit in instanta paternitatea ContSters104330 ContSters104330 Buna tuturor, Acum cativa ani ,mai precis 11 ,actualul meu sot a avut o legatura cu cineva care dupa foarte mult timp de la ruperea acestei relatii l-a ... (vezi toată discuția)
Contestarea paternitatii mohamedvarde mohamedvarde Buna ziua! Am o problema si va rog sa ma ajutati. Am un copil dintr-o relatie cu o prietena. Acest copil care poarta numele meu este nascut dupa ce mama lui a ... (vezi toată discuția)