avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... limitatoare viteza montate pe strazi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

limitatoare viteza montate pe strazi

buna ziua,

stie cineva cine se ocupa de Limitatoarele de viteza? in sensul cine este responsabil cu montarea lor? sau cine ia decizia unde si cand se le monteze?
intreb pentru ca locuiesc pe o strada dintr-o comuna de langa Bucuresti plina de copii si de masini care nu au nicio retinere in a calca acceleratia.

vreau sa stiu cui sa ma adresez pentru a fi montate astfel de limitatoare pe strada un locuisc eu.

multumesc!
Cristina
Cel mai recent răspuns: valentin ulmeanu , utilizator 18:46, 26 Aprilie 2021
B I U 99

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă o stradă reabilitată de o firmă, este încă ... Petru65 Petru65 Bună ziua! Dacă o stradă reabilitată de o firmă, este încă în garanție, Primăria are voie să monteze limitatoare de viteză în zonele cu pericol ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie IonIonut22 IonIonut22 Buna ziua, Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in etilotest pe un drum de tara. S-a inaintat o adresa pentru a afla starea drumului, daca este public ... (vezi toată discuția)
Semne circulatie FunctionarulPublic FunctionarulPublic Ma poate ajuta cineva cu procedura de obtinere aviz din partea politiei rutiere pentru amplasarea de semne circulatie. (vezi toată discuția)