avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pact comisoriu de grad IV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pact comisoriu de grad IV

intr-un contract autentic de vanzare cumparare, in favoarea mea, ca si vanzator este stipulat un pact comisoiu de grad iv la care as vrea sa renunt. este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters43393 , utilizator 11:49, 7 Aprilie 2014
Mai exact?
Nici măcar nu trebuie să renunţaţi. Pur şi simplu faceţi abstracţie de existenţa lui. Este dreptul dumneavoastră să-l invocaţi sau nu.
Multumesc, asa ma gandeam si eu. Este prerogativa mea iar daca nu denunt contractul, practic acel pact nu produce efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu de grad iv impus de angajator idem 37 idem 37 Sunt angajat in cadrul unei organizatii neguvernamentale din Romania cu contract individual de munca pe termen nelimitat. Acum cateva zile, fara nici o ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv ramona traistaru ramona traistaru Buna ziua, In ian 2009 am semnat un contract de vanzare-cumparare pentru un ap , contract in care este stipulat un pact comisoriu de gradul IV, in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv. cum se procedeaza in continuare ? avocat_junior_2010 avocat_junior_2010 Salutare Speta este foarte simpla: avem un contract de vanzare cumparare incheiat pentru un imobil intre A (proprietar) si B (cumparator), care prevede ... (vezi toată discuția)