avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... La apel am fost citat intervenient fortat iar acum la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

La apel am fost citat intervenient fortat iar acum la recurs sunt citat intimat

Buna ziua
In 2011 am avut un accident fara victime iar eu am fost vinovat. Am facut intelegere amiabila cu celalalt sofer i-am dat asigurarea mea rca(Astra). Celalalt sofer si-a reparat masina pe casco. Anul trecut casco a dat in judecata firma mea de asigurari Astra pt a recupera bani iar eu am fost citat ca intervenient fortat am depus o intimpinare in care am recunoscut vina si am specificat ca veam rca valabil etc. Procesu s-a tot amanat pana in decembrie 2013 cand Astra a venit cu un raport de expertiza tehnica din care rezulta ca masina ar valora 20.000lei iar reparatia a costat 30.000 lei si ca ei platesc decat 20.000lei. Sentinta data de judecator a fost ca Astra sa plateasca cei 20.000lei plus cheltuieli de judecata si 1%/zi penalizare.
Acum casco a facut recurs si cere in principal sa se faca o alta expertiza tehnica pt ca prima a fost facuta gresit, si mai cere in subsidiar sa recupereze si restu de bani de la intimata - parata.
Problema este ca eu am fost citat ca intimat.
Am intrat pe portal.just.ro si la parti apare casco = recurent, Astra = intimat, Eu= intimat
Pot fi pus eu sa platesc restul de bani pe care nu vrea sa-i plateasca Astra?
Din intervenient la apel pot deveni intimat la recurs in acelas dosar?
Ce solutie am acum?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Citatie intervenient joshuaa joshuaa Buna ziua.Astazi am primit ptin posta o citati de la judecatoria sect. 3 .Sunt chemat in calitate de intervenient.Acum 1 an am facut un accident de ... (vezi toată discuția)
Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)