avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie intervenient
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie intervenient

Buna ziua.Astazi am primit ptin posta o citati de la judecatoria sect. 3 .Sunt chemat in calitate de intervenient.Acum 1 an am facut un accident de circulatie din care eu am iesit vinovat, am dat respectivului asigurarea mea RCA, dar el si-a reparat masina pe casco si acum firma de casco ii cere firmei de asigurari bani pt reparatia masini.Pe langa citatie mi sa mai trimis si alte acte, printre ele este si o cerere de chemare in judecata de la Generali asigurari catre Astra asigurari.

Asa scrie in citatie:

(eu) este chemat in aceasta instanta ,camera 39,complexul nr.3 civil,in calitate de intervenient,in proces cu ONIASIG asigurari in calitate de reclamant pentru Fond - pretentii.

Ce inseamna aceasta citatie?
Din ce am inteles eu firmele de asigurari se judeca intre ele ,eu sunt chemat pt. a povesti ce sa intamplat.Daca gresesc corectatinma.Va multumesc.

Mise spune sa fac o intampinare cu 5zileinainte ce inseamna asta?
Daca nu ma prezit pot pati ceva sau sa trebuiesca sa platesc eu dauna?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:10, 21 Septembrie 2012
intimpinarea nu este obligatorie si nici prezenta dvs. Citarea este obligatorie deoarece legea o prevede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La apel am fost citat intervenient fortat iar acum la recurs sunt citat intimat joshuaa joshuaa Buna ziua In 2011 am avut un accident fara victime iar eu am fost vinovat. Am facut intelegere amiabila cu celalalt sofer i-am dat asigurarea mea rca(Astra). ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca astra- accident minor mariabondar136 mariabondar136 Buna ziua, In urma cu un an am avut un accident minor , rezolvat pe cale amiabila.Eu am fost de vina. Aveam asigurare RCA la ASTRA. Masina avariata de mine ... (vezi toată discuția)