avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce fel de impozit trebuie platit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce fel de impozit trebuie platit?

In cazul unui PFA, cu obiect de activitate "Intermedieri in comertul cu produse diverse" (cod CAEN 4619) ce fel de impozit pe venit trebuie platit? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 00:08, 29 Aprilie 2009
16 %, de regula, dar este posibil sa platiti si impozit pe norme de venit stabilite prin hotarare administratiei finantelor publice
Vezi OMEF 1847/22.12.2003 - NOMENCLATORUL activităţilor independente pentru care venitul net se poate determina pe baza normelor anuale de venit, pentru contribuabilii care îşi desfăşoară activitatea individual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cineva2009 cineva2009 buna ziua As vrea sa stiu cat este impozitul pt pfa (vezi toată discuția)
Pfa la norma poate infiinta si if/ii fara sa fie nevoita sa treaca la venit real? ValentinVali ValentinVali Buna ziua, Sunt PFA la norma de venit si as vrea sa prestez in familie si o alta activitate independenta, pastrand totusi mica afacere personala la norma de ... (vezi toată discuția)
Pfa carmen carolina carmen carolina Cum se stabileste venitul anual din activitati independente in cazul unui medic care are PFA, pe baza contabilitatii in partida simpla sau pe baza normelor de ... (vezi toată discuția)