In timpul indemnizatiei mi-am facut concediul, impreuna cu copiii si sotul, timp de o saptamana in afara tarii.
Pe perioada concediul ,desfasurat in afara tarii, am primit indemnizatie de crestere copil ce acum trebuie returnata?
Este legal sa mi se ceara sa returnez indemnizatia primita in acea perioada ce concediu petrecut in afara tarii?
Sa returnez un procent din indemnizatie, indemnizatia primita in cele 7 zile petrecute in afara tarii. Este legal?
Va multumesc,
In acest caz este posibil sa fie un abuz grosolan al autoritatilor din pacate sunt multe si se fac foarte des incercati sa contactati avocatul poporului poate va da un raspuns mai clar sau sper ca cineva pe acest forum sa va dea un raspuns mai bun.
Totusi ramane o dilema in mintea mea cum au stiut unde ati fost in concediu?
Sotul meu lucreaza in afara tarii iar eu si cu copiii, dupa terminarea perioadei de 2 ani privitor la indemnizatie, am plecat la sot.
Noi am trimis acte ,in tara natala, pentru eliberarea unui formular pentru copiii. Printre actele respective erau si cele in care era precizata inregistrarea mea si a copiilor si perioada de 7 zile in care am locuit la sot, pe adresa din strainatate a sotului .
Un act in care este precizat ca eu am locuit timp de 7 zile in strainatate, la sot, perioada in care ne-am facut un mic concediu dupa care am revenit in tara......numai ca in acest timp eu beneficiam de indemnizatie crestere copil. Iar acum mi se cere returnarea indemnizatiei crestere copil pentru cele 7 zile petrecute la sot, in afara tarii.