avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala vs executare silita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala vs executare silita

Buna ziua,

ma confrunt si eu cu o problema si nu stiu ce sorti de izbanda am. speta este in felul urmator: am luat o suma de bani imprumut respectiv 4500 lei pe care i-am restituit, imprumutul a fost facut la notar cu girarea masinii, nu am luat chitanta de mana de la imprumutator pt ca ne cunoastem demult (am mers pe incredere, prostia mea, o recunosc). acum ma trezesc cu executare silita a masinii ca nu am platit suma de 4500 lei, desi am martori. am facut plangere penala la parchet impotriva celui care m-a imprumutat pt inselaciune si am cerut si suspendarea executarii pana la solutionarea cauzei, am trimis si o copie la executor.
masina oricum este ascunsa....intrebare: pot prin aceasta plangere sa obtin suspendarea executarii?

multumesc anticipat celor care ma ajuta cu un sfat.

Alte discuții în legătură

Pot reclama un caz de inselaciune daca nu am acte? Vixy00 Vixy00 In luna noiembrie a anul trecut am imprumutat o cunostinta cu bani. Si fiindca ne cunosteam i-am imprumutat banii fara sa fac nici un act. Persoana respectiva ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? rocafella rocafella Buna ziua, Am o problema cu o persoana careia i-am dat o suma de bani (destul de mare) pentru a achizitiona niste produse. Persoana respectiva nu mai ... (vezi toată discuția)
Furt? bazna bazna Buna seara.Am o problema la care as dori si eu un raspuns mai detaliat .Am imprumutat masina unei prietene.In masina am avut ,,ascunsa,,o suma de bani ... (vezi toată discuția)