buna ziua. as avea o intrebare. am un credit la banca. deoarece nu mai am servici nu am reusit sa platesc la zi ratele. eu aveam o rata de 90 lei din care 42 se retrageau din alocatia copilului. o perioada de cateva luni la inceputul anului 2013 nu am reusit sa platesc nimic dar de 6 luni incoace am platit in fiecare luna o rata sau o rata si jumatate. inclusiv in octombrie 2013 am fost la banca pentru o reesalonare a creditului sa nu mai fiu restanta deoarece oricat efort faceam penalitatile erau atat de mari ca nu mai reusam sa ajung la zi. Acum am primit de la banca instiintare ca mi s-a facut scadenta anticipata si ca urmeaza executarea silita daca in 15 zile nu platesc suma de 3000 lei. Eu momentan nu am nici venit si nici un bun pe numele meu. Am sunat la banca si am solicitat un angajament de plata sa platesc o parte dar mi s-a spus ca nu mai exista nici o solutie , ori platesc ori ma executa. As vrea sa stiu daca nu reusesc sa platesc ce se va intampla? ma vor da in tribunal?
Ar fi bine pt bugetul dvs viitor sa platiti chiar si imprumutandu-va. Altfel, pana la executarea silita datoria tot va creste, iar candva tot va veti angaja.