avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restante rate banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restante rate banca

buna,as dori sa va intreb ,ce se intampla daca nu am platit de cinci luni rata la banca ,luna aceeasta la sfarsit ,s-ar putea sa dau o rata jumate ,nu am mai mult, ce am de facut? me-a venit de la o foaie de la recuperari. multumesc
Cel mai recent răspuns: george2104 , utilizator 08:45, 18 Septembrie 2013
Sa va interesati la banca daca a fost declarat scadent anticipat creditul si daca da, sa va intelegeti cu firma sa platiti esalonat si sa nu ajungeti la executare silita.
Cred ca e prea tarziu dupa 5 luni...interesati-va la ce executor judecatoresc aveti dosarul, veti avea si penalitati, si peste 3000 lei in plus.
multumesc ,pt informatie, eu am scos 13,500 ron,in martie avem 2 ani,stiti cumva cate zile trebuie sa fi restanta pentru a nu fi dat dosarul in instanta?
In 90 zile de intarziere creditul intra in grad E (pierdere)...nu se da pe loc in executare, de obicei banca mai asteapta 10-20 zile...deci in 4 luni creditul dvs ar fi pe recuperari.
Interesati-va la banca, cu un telefon si datele dvs personale puteti afla mai multe despre dosar decat in acest forum.
Daca aveti norocul de a fi inca dosarul in banca, puteti sa agreati cu ei o reesalonare a creditului.
O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz firma recuperari- ajutor! gabi120 gabi120 Buna seara, am si eu o mare problema, daca ma poate ajuta cineva pt un raspuns: tatal meu, pensionar, a facut un credit la banca de 3.000 de lei si nu a putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs In 2008 am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca de 25.000eur ,am fost cu plata ratelor la zi pana in 2011 dupa care am incetat plata ratelor ne mai ... (vezi toată discuția)
Credit scadent anticipat andrea_sb andrea_sb buna ziua. as avea o intrebare. am un credit la banca. deoarece nu mai am servici nu am reusit sa platesc la zi ratele. eu aveam o rata de 90 lei din care 42 ... (vezi toată discuția)