In cursul zilei de ieri cand ma indreptam spre casa m-am oprit sa salut niste prieteni, vecinul meu atacandu-ma de la spate cu un baston cu socuri electrice dupa care spune ca este o gluma, m-am intors la el si l-am intrebat de ce a facut asa ceva, discutiia aprinzandu-se el m-a electrocutat a doua oara dupa care a urmat doua lovituri de picior.
Toate acestea intamplandu-se fara sa ii fac nimic sau sa ii adresez cuvinte urate.Acum mie frica ca mi-am auzit amenintari.
Ce pot face ? Pot depune plangere ? Rezolv ceva?
Va multumesc!
nu va poate spune nimeni daca veti reusi ceva, insa ca sa reusesti ceva prima data trebuie sa incerci.
faceti o plangere la politie sau parchet pentru lovire sau alte violente si amenintare
Este posibil sa reusiti , depuneti plangerea in termen de 2 luni de la data agresiunii , si incercati sa luati legatura si cu martorii, daca au fost prezenti .
plangere penala la parchet sau politie dar va trebuie neaparat martori pentru a sustine cele spuse de dumneavoastra si daca aveti urme mergeti la medicina legala si cereti certificat medico legal.
Fara un document medical si in lipsa martorilor este greu sa dovaditi ceva.Am in vedere ca presupusul agresor a facut-dupa spusele dvs. o gluma.Cred ca e mai bine sa ramineti prieteni asa cum a-ti fost pina la incident. Parerea mea. Poate gresesc!
buna ziua,il puteti da in judecata direct la judecatorie,fara plangere la parchet,pt loviri sau alte violente,la iml nu o sa va dea ingrijiri medicale decatdc aveti urme,va trebuie martori
Agresiune
bobar
Buna,
sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)