avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresat in strada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresat in strada

Buna ziua!

In cursul zilei de ieri cand ma indreptam spre casa m-am oprit sa salut niste prieteni, vecinul meu atacandu-ma de la spate cu un baston cu socuri electrice dupa care spune ca este o gluma, m-am intors la el si l-am intrebat de ce a facut asa ceva, discutiia aprinzandu-se el m-a electrocutat a doua oara dupa care a urmat doua lovituri de picior.
Toate acestea intamplandu-se fara sa ii fac nimic sau sa ii adresez cuvinte urate.Acum mie frica ca mi-am auzit amenintari.
Ce pot face ? Pot depune plangere ? Rezolv ceva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bustiuc elena , utilizator 16:28, 29 Aprilie 2009
institutia plangerii prealabile introdusa direct la instanta a fost abrogata de cativa ani....plangerea se depune la politie sau parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Agresiune bobar bobar Buna, sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)