avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare ANAF la casa cumparata cu credit de prima ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare ANAF la casa cumparata cu credit de prima casa

buna seara am cumparat o casa prin crditul de prima casa pret 56 mi de euro am dat avans si am platit ratele vreo 3 ani dar am ramas fara sercici si nu am mai putut plati acuma este dosar executional la anaf si scoate casa la licitatie dar ei au zis ca isi recupereaza suma garantata de guvern 24 mi de euro dar in contract nu scrie pentru ce suma a garantat guvernul .si zis anaf ca diferenta sumei de la 24 mi euro pina la 56 mi euro sa recupereze banca cu popriri si bunurile mele plus ca la anaf imi pune penalitati si majorari au voie?si daca ei nu recupereaza suma garantata eu ramin bun de plata la diferenta sumei plus majorarile pot face o intelegere cu anaf sa preiau casa pe rate ?eu nu beneficiez de lege care sunt scutit de plata ratiilor 2 ani?ce mai pot face ?
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: amales , utilizator 14:57, 3 Aprilie 2014
Poate va este de folos articolul de mai jos
[ link extern ]

"Totuşi, pentru situaţiile speciale în care reţinerile din salariu generează consecinţe sociale deosebite, legea prevede că se poate decide suspendarea temporară sau totală a executării silite, în funcţie de motivele invocate de client. Un exemplu în acest sens ar fi un client care îşi pierde serviciul. Dar această mişcare se poate face doar la iniţiativa clientului, care trebuie să depună o cerere la ANAF"
PROBLEMA E ACUMA ASA ;casa a fost scoasa la licitatie de anaf cum pot avea o intelegere cu anaful am vorbit ieri cu seful de la urmariri si a zis ca nu pot avea o intelegere cu ei sa pot plati rata si sa opreasca licitatia eu as dori sa preiau din nou ratele dar anaf refuza orice intelegere leam zis ca am ramas fara servici .o problema mai mare este pretul casei fiind jumate din suma acordata iar pentru cealalta jumate mia blocat contu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar soraclaudiu soraclaudiu nu mai pot plati ratele la credit ipotecar si suntem nevoiti sa renuntam.ce pasi trebuie urmati? (vezi toată discuția)
Imprumut nevoi personale cu garantie laryp laryp In 2008, am facut un imprumut de nevoipersonale la [banca ], si am pus garantie casa, la evaluare in 2008 locuinta valora 100 000 euro, eu am imprumutat doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit cu ipoteca mony06 mony06 Buna. Am si eu o intrebare si as dori o lamurire din partea dumneavoastra. Am un credit ipotecar la banca pe un teren. Nu am mai platit de ceva vreme ratele ... (vezi toată discuția)