avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare auto cu motor schimbat si neomologat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare auto cu motor schimbat si neomologat

Buna. In urma cu 2 an am cumparat un autoturism vw jetta an 1987 de la un intermediar. Precizez ca individul care mi-a vandut masina, a cumparat-o la randul lui de la proprietar si intre timp a schimbat mtorul din benzina in diesel. Nu am verificat actele, deoarece il cunosteam pe individ, care este si mecanic auto. Mi-am dat seama ca am luat teapa, insa am circulat cu masina cat timp avea ITP-ul valabil. In acest timp , respectiv 2 ani am achitat proprietarului de drept ipozitul aferent. In anul 2013 am vandut masina unei persoane insa pentru piese de schimb si am anuntat proprietarul de drept despre acest fapt si totodata i-am dat detalii cu privire la noul cumparator ( nume, prenume, adresa, si un telefon). Problema a aparut anul acesta in luna februarie cand m-a sunat fiul proprietarului, care este avocat, si care mi-a solicitat sa-i achit impozitul pe anul in curs. I-am spus acestuia ca am vandut masina si ca l-am anuntat pe tatal sau cu privire la acest fapt. Avocatul a inceput sa ma ameninte ca daca nu o sa-i dau banii pe impozit o sa regret. Intrebarea mea este, ce poate sa-mi faca, ma poate actiona in judecata? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:46, 3 Aprilie 2014
In 2013 ati vandut bunul auto cu forme legale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine avea obligatia de a plati impozitul auto ? nu am certificatul fiscal pt masina Nelu Zoltan Nelu Zoltan Am cumparat in urma cu aproape un an o masina, care ulterior am aflat ca \\"nu o pot inmatricula\\" Proprietarul in cartea de identitate si talon ... (vezi toată discuția)
Teapa cu o masina de 16000 euro excelenta32 excelenta32 buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : am cumparat o masina in valoare de 16000 euro de la o persoana fizica dintr-un oras mai indepartat fata de cel in ... (vezi toată discuția)
Probleme achizitie masina weedmastersr weedmastersr Buna ziua! Am nevoie de sfaturile si ajutorul dumneavoastra cu o problema mai delicata. In urma cu cateva saptamani am decis sa achizitionez o masina. Am ... (vezi toată discuția)