avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce inseamna sufixul SPARL adaugat la numele caselor de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce inseamna sufixul SPARL adaugat la numele caselor de avocatura ?

Buna ziua,

Am observat azi ca aproape toate casele de avocatura au ca sufix SPARL.
Va rog sa ma lamuriti ce inseamna .

Mentionez ca nu am gasit nicio explicatie nici pe site - ul dvs si nici la cautarea cu ajutorul google .

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 08:16, 3 Aprilie 2014
Societate Profesionala de Avocati cu Raspundere Limitata
tip juridic: Societate comerciala

In Nomenclatorul Formelor Juridice (utilizat la declaratiile fiscale) apare astfel:
Cod:
CRL
Denumire:
Societate civilã profesionala cu personalitate juridica si rãspundere limitata (SPRL)
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partener in sprl costi_81 costi_81 buna ziua, mi s-a propus sa fiu partener intr-un sprl, cu 1 %. ce as avea de pierdut si ce de castigat? nu as vrea sa \"ma bag\" in ceva si apoi sa am ... (vezi toată discuția)
Achizitie servicii de consultanta juridica Clara1950 Clara1950 Care este modalitatea de achizitie a unui contract de consultanta juridica. Contractul poate fi incheiat cu un cabinet individual de avocatura?? (vezi toată discuția)
firma de consultanta juridica boggieuk boggieuk Vreau sa-mi faca o firma de consultanta juridica, imi pute-ti spune pasii care trebuie sa-i urmez si cam ce suma estimativ mi-ar trebui sa-mi pot deschide ... (vezi toată discuția)