avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente necesare control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente necesare control ITM

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu o lista a tuturor documentelor obligatorii care trebuie prezentate in cazul unui control de la ITM, sau o lista cu toate documentele necesare unui dosar de personal.

va multumesc, cu stima.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 3 Aprilie 2014
Buna ziua.Mie mi s-au cerut:decizia prin care s-a desemnat persoana care opereaza in REVISAL;fisele de pontaj din ultimele luni(?!);Regulamentul intern sau Contractul colectiv de munca al societatii,dupa caz;programarea anuala a concediilor de odihna a salariatilor,semnata de catre acestia si de catre administrator,binenteles;dosarele personale ale salariatilor complete ,astfel:copii dupa CI/BI,certificat de nastere/casatorie,acte de studii si calificari,contractul individual de munca al salariatului, cu toate actele aditionale aferente(schimbari ce au intervenit pe parcursul derularii contractului de munca),fisa de aptitudine(medicina muncii), a salariatului,dispozitia de repartizare de la ALOFM,fisa postului,copii dupa certificatele de nastere ale copiilor sau sotilor salariatilor ce beneficiaza de deducere suplimentara la impozitul pe salar,sau sunt coasigurati in sistemul de asigurari sociale de sanatate ,declaratii pe proprie raspundere ale salariatilor(in diferite cazuri),adeverinte de la Finante in ceea ce priveste veniturile coasiguratilor,cereri de concedii odihna sau cereri de concedii fara plata- in urma carora s-au facut acte aditionale de suspendare a contractului de munca,la cerere ;fisa de evaluare a aptitudinilor profesionale ,pe care le-ati stabilit in urma evaluarii anuale dupa criteriile de performanta hotarate de dvs in Contractul colectiv de munca sau Regulamentul intern al societatii dvs;statele de plata ,neaparat semnate de salariati,dintr-o anumita perioada aleasa de inspectori.Eu cred ca am cuprins tot,dar depinde si de cei ce va vin in inspectie si de tematica controlulului.
multumesc.
1. Documentele ce pot fi solicitate de inspectorii de munca in timpul controalelor - in domeniul relatiilor de munca
[ link extern ]

Documentele ce pot fi solicitate de inspectorii de munca in timpul controalelor - in domeniul sanatatii si securitatii in munca
[ link extern ]

2. Dosarul personal al salariatului: Documentele pe care trebuie sa le ai, ca sa nu fii amendat
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm arvat_t arvat_t M-au anuntat de la ITM ca vin in control,mi-au spus sa pregatesc,state de plata.pontaje,contracte de munca,regulament intern,registru unic de control.Mentionaz ... (vezi toată discuția)
Dosar cu salariatii manolacheflorentina manolacheflorentina va rog sa-mi spuneti si mie ce cer cei de la itm cand vin in control sa ai la dosarul de personal? ati auzit de : \"lista de difuzare\"? va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce documente solicita inspectorii itm ce vin in control la s.c. ? monicagaciu monicagaciu Am auzit ca incepand cu luna ianuarie ITM urile au demarat actiuni de control pe teren si ca solicita o sumedenie de acte si registre ; nu stiu exact ce ... (vezi toată discuția)