avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Prezenta 2 parti din trei la informare, ce se ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Prezenta 2 parti din trei la informare, ce se elibereaza?

Invit la informare 3 parti , una precizeaza ca poate in alta zi decat cea fixata, accept sa informez separat in doua zile 3 parti. In prima z i fixata nu se prezinta primele 2 parti, in ziua urmatoare(data accepta pentru a trei parte) se prezinta partea.
In colcluzie se elibereaza un singur document, clar , nu? acela e procesul verbal de informare a solicitantului si a singurei parti care s -a prezentat? nu trebuie eliberat pentru prima zi pv si pentru a doua zi certificat de informare?
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
Ramona24, utilizator
Unul din elementele obligatorii ale procesului verbal de informare este, citez din Ghidul pentru organizarea si desfasurarea Sedintei de informare: "motivul pentru care nu s-a putut realiza informarea partilor".
Da cand ai un motiv da, dar cand nu ai motiv in sensul ca nu se prezinta nu-l poti contacta nu trimite corespondenta.....? iar informarea pentru solicitant s-a efectuat, deci 1 parte este informata, invitatul nu.:)
multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2014
Ramona24, utilizator
Motivul care va fi trecut in respectivul proces-verbal este chiar neprezentarea la sedinta de informare, la data si ora stabilita, desi era in cunostinta de cauza, cu toate ca mediatorul a facut demersuri suplimentare, dar partea nu a mai putut fi contactata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model pv de neacceptare amedierii Irina S. Irina S. Va rog, am nevoie de un PV de neacceptare a medierii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Doar certificat de informare? Ramona24 Ramona24 Este suficient ca reclamantul sa depuna doar certificat de informare(doar el se informeza nu si celalalta parte) la instanta pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)
Procedura mediere geogeorge geogeorge buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele chestiuni: 1. daca cineva face o invitatie la mediere si nu se mai prezinta(il informeaza si pe ... (vezi toată discuția)