Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Noi ca si autoritatea contractanta am dorit sa achizitionam urmatoarele produse:Camere supraveghere video interior ,Senzor de miscare wireless , Camere supraveghere video exterior, Sistem digital recorder supraveghere + monitor LCD + cabluri conexiuni + sistem operare, Sistem alarmă wireless cu comunicator telefonic.
De asemenea am dorit nu numai furnizarea acestor produse , ci si instalarea acestora.
Pentru acest lucru am folosit ca si cod CPV : codul 35120000-1 -Sisteme si dispozitive de supraveghere si de securitate. Intrebarea mea este daca am folosit corect acest cod CPV sau trebuia folosit altul, avand in vedere ca este vorba de furnizarea si de instalarea de dispozitive de supraveghere.
Va multumesc!
ART. 7 din OUG 34/2006:
Contractul de achizitie publica care are ca obiect atat furnizarea de produse, cat si prestarea de servicii este considerat:
a) contract de furnizare, daca valoarea estimata a produselor este mai mare decat valoarea estimata a serviciilor prevazute in contractul respectiv;
b) contract de servicii, daca valoarea estimata a serviciilor este mai mare decat valoarea estimata a produselor prevazute in contractul respectiv.
In cazul in care instalarea si punerea in functiune sunt incluse in pretul produselor sau gratuite puteti alege numai codul CPV de produs.
Probleme romtelecom
Nicolay
Buna seara
Am si io o problema am contract pe 2 ani cu Romtelecom servicii internet si telefonie mai mult pt internet si nu puteam far telefon \"pacalaeala ... (vezi toată discuția)