avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, locuinta minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, locuinta minor

buna ziua!
as vrea sa stiu care este procedura in cazul unui divort in situatia in care exista un copil de 5 ani diagnosticat cu diabet zaharat de tip 1 insulino-dependent
parintii locuiesc impreuna cu copilul in casa socrilor, patintii barbatului, fara sa aiba acte pe acea casa. locuiesc si intretin acea casa de 8 ani. copilul s-a nascut si a crescut acolo.
barbatul cere divortul deoarece are o alta relatie de 7 ani, pe care a ascuns-o pana acum cateva luni. acum ii cere sotiei sa-si ia copilul si sa plece deoarece casa este a parintilor lui si el vrea sa se mute acolo cu viitoarea sotie.
întrebarea mea esteȘ are dreptul legal sa-si dea afara copilul in situatia in care sufera de aceasca boala considerata handicap de gradul I pentru varsta lui?
mentionez ca mama barbatului, singura in viata (tatal lui a decedat de 10 ani) nu este de acord cu divortul si nici nu vrea sa-si dea afara nora si nepotul.
va rog sa-mi spuneti care este procedura in acest caz?
cu respect ana-maria

Alte discuții în legătură

Cerere drept de intretinere fosta sotie rares001 rares001 sunt divortat de un an, si vreau sa cer dreptul de intretinere fostei sotii. pot s afac acest lucru? sunt bolnav de diabet insulino-dependent. spondiloza ... (vezi toată discuția)
Divort cu obstacole nicol-dd nicol-dd Am o cunostinta care intampina o multime de greutati datorate credulitatii. A avut un apartament lasat mostenire de parintii lui in care locuia impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune - cine ce drepturi are? adi78ro adi78ro Ion e căsătorit cu Maria. Împreună fac doi copii: Ionel şi Măriuca. Toţi patru locuiesc în casa părinţilor (decedaţi) lui Ion. Măriuca se ... (vezi toată discuția)