avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la munca

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana adulta cu grad de handicap grav vizual poate fi salariat intr-o institutie bugetara...mentionec ca persoana respectiva este angajata, deja, intr-o institutie bugetara. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 3 Aprilie 2014
Da, poate fi angajata o astfel de persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile persoanei cu handicap vizual grav eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006. Legea nr. 448/2006 prevede ca: Art. 42. - ... (vezi toată discuția)
Drept la munca adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, O persoana detine certificat de handicap gradul 1 permanent,nerevizuibil si conform legislatiei in vigoare are dreptul si primeste indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)