avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Mai exista vreo speranta?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Mai exista vreo speranta?

Un cunoscut a pierdut procesul de granituire cu vecinul sau (9 ari din parcela sa)desi titlul de proprietate dovedeste ca suprafata este a lui.a facut si recurs si cereri de stramutare si contestatie in anulare dar toate au fost respinse pentru ca influenta vecinului a fost mai mare.
precizez ca hatul ce delimiteaza proprietatile nu a fost modificat de mai bine de 100 de ani iar vecinul,atunci cand si-a intabulat terenul,a mai adaugat 9 ari de la acest cunoscut.
ce se mai poate face? ordonanta presedintiala? cedo?
Cel mai recent răspuns: sandu67 , utilizator 17:23, 3 Aprilie 2014
Sansele dvs sunt extrem de reduse(ca sa nu spun zero)CEDO NU este o instanta care rejudeca cazurile solutionate de o instanta nationala ci doar verifica incalcarea unor drepturi prevazute intr-o conventie.Incercati sa faceti un calcul si este posibil sa observati ca au fost cheltuiti mai multi bani decat valora terenul.(mai ales daca este teren arabil)
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
e vorba de curte si nu de un teren arabil din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revedicare teren vasilix vasilix casa si gradina unde locuiesc sunt constituite cadastral din pf. 183/1 si 183/2. inainte de revolutie am avut lot ajutator. Vecinul nefiind colectivist avea ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare vasilix vasilix Buna ziua . As dori parere avizata in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren compus din curti cladiri si gradina pe care am dobandit titlul te ... (vezi toată discuția)
Speta: incalcare teritoriu (teren) paulbradatan paulbradatan Buna ziua. Detin o parcela,cu acte in regula, intabulata. Un vecin si-a construit gardul si pe o parte din terenul meu, suprafata de care ma priveaza in ... (vezi toată discuția)