avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie la judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie la judecatorie

Buna ziua din nou,
iar va stresez cu intrebarile mele legate de o rata banala.
Am primit citatie sa ma prezint la Judecatorie peste o luna in calitate de debitor,asta dupa ce eu le-am trimis o intampinare precum ca nu am cu ce sa platesc sunt in indemnizatie de crestere copil si nici sotul nu are de munca si nici un bun pe numele meu.
INtrebarea mea este ce inseamna aceasta Citatie si ce se intampla daca nu ma prezint si daca este mai bine sa ma duc sau nu?
Multumesc anticipat
doream sa spun ca urmeaza, firesc, sa fiti obligata prin hotarare sa platiti..ceea ce inseamna ca creditorul dvs obtine titlu impotriva dvs si o sa va execute silit pe toate bunurile mobile sau imobile pe care le aveti

astfel cheltuielile dvs cresc..
INTREBAREA MEA ERA ALTA daca e mai bine sa ma prezint la judecatorie sau nu care sunt consecintele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)
Executare silita PORA AMALIA PORA AMALIA Buna ziua. Am incheiat un ctr. cu un furnizor de servicii de telefonie pe care ulterior nu l-am mai achitat. Nu am reusit sa achit suma de 1300 lei asa ca am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Cipirica Cipirica Bună ziua. Doresc sa va supun atenției 2 intrebari: 1. Dacă în urma unei hotărâri de încuviințare a executări silite judecătorul de la ... (vezi toată discuția)