:offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ce doreste.
Orice alte topicuri initiate pe tema aceasta o sa fie sterse.
Ce intrebari ... doamne ... imi raspundeti la intrebari cu alte intrebari .. Acum vreo cateva zile pe un post nu conteaza .. Si am inteles ca anul de inchisoare se va reduce de la 8 luni la 6 luni e adevarat ? iar pentru cei peste 60 de ani in loc de 6 luni anul va fi 4 luni .. e adevarat ? Stie cienva macar ceva de genu ?
Domnule,intrebam pentru ca noi nu am auzit nimic,chiar m-am uitat la noile legi aparute in monitorul oficial si nu exista nimic in legatura cu asta.In al doilea rand sesiunea parlamentara a inceput de doua zile,era vorba ca se va discuta in aceasta sesiunea legea amnistiei,dar nu s-a zis si data exacta...cred ca daca era ceva dat se anunta pe mai multe posturi si stia lumea.Parerea mea,nu va suparati....sa dea D-zeu sa fie asa cum ati auzit dvs.
L553/2013 A fost respinsa de Senat.....in data de 25.02.2015 !!
Nu ma mira si cu siguranta toate vor avea aceeasi soarta.
De ce s-ar gandi cineva in tara asta la oamenii de rand ca noi?
GRATIEREA SI AMNISTIA SUNT OBLIGATORII – Opt inchisori din Romania au un grad de ocupare mai mare de 200%. 29.952 de detinuti ocupa cele 18.983 de locuri disponibile, doar 3 penitenciare respecta Standardele CPT, iar indicele mediu de ocupare este 157,7%. Romania isi consolideaza primul loc in UE la numarul de condamnari CEDO pentru tratamentele inumane aplicate detinutilor. Ministrul Cazanciuc sustine ca pentru imbunatatirea sistemului penitenciar este nevoie de 1 miliard euro (Statistica):thumbup: