avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie si Gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie si Gratiere

:offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ce doreste.
Orice alte topicuri initiate pe tema aceasta o sa fie sterse.

Multumesc.
da asa este de persoanele condamnate e normal dar urmariti ce a scris domnul de dinaintea mea
e adevarat ca nu se mai voteaza gratierea ?cum e procedura inainte cu 6luni inainte de alegeri nu mai este voie sa se voteze gratierea?deci o asteptam la anu ?sau ce noutati mai stiti ?


Interventie moderator.Editare
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, incalcati regulamentul de postare. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Eunnu am auzit nimic.
Nimeni nu se baga.
E complicat din cauza marilor corupti care nu pot fi discriminati de gratiere.
Coruptia ii tine la inchisoare pe cei care nu au treaba cu infractiunile de coruptie.
Azi 05/05/2014 , Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins luni solicitarea liderului grupului deputaţilor PNL, George Scutaru, de a include pe ordinea de zi a şedinţei de plen de marţi proiectul de lege privind amnistia şi graţierea, informează Agerpres.

„Liderul grupului PNL a propus includerea pe ordinea de zi a proiectului privind amnistia şi graţierea pentru a fi respins de plen. În urma discuţiilor care au avut loc s-a apreciat că această propunere e tot o speculaţie de campanie electorală care se desfăşoară. Nu există raport pe această temă şi Comisia juridică a precizat că această temă este inclusă în calendarul dezbaterilor publice care se desfăşoară până în iunie. S-a considerat că introducerea amnistiei şi graţierii pe ordinea de zi de marţi este inoportună pentru că, pe de o parte, ar specula momentul electoral şi nu s-ar asigura o dezbatere corectă în plenul Camerei Deputaţilor şi, pe de altă parte, ar face inutilă o dezbatere planificată până la sfârşitul acestei sesiuni. S-a insistat să se supună la vot şi Biroul Permanent a respins includerea pe ordinea de zi a plenului”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici după şedinţa Biroului Permanent.

E de bine.. e posibil sa se dea in iunie.
DoAmne ajuta sa fie asa cum spuneti dvs sa se dea in iunie:sorry::sorry:

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Legea amnistiei si gratierii ioanastudenta ioanastudenta Buna seara Stie cineva ce se intampla cu proiectul privind legea amnistiei si gratierii? Credeti ca ar fi posibil ca anul acesta sa se voteze,avand in vedere ... (vezi toată discuția)