avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D student
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D student

Un student anul - I - la Agronomie varsta 19 ani - poate infiinta SRL _ D ?
Cel mai recent răspuns: barbarosza , utilizator 11:01, 6 Aprilie 2014
Cititi detalii pe ONRC
[ link extern ]
Da, daca esti la prima firma infiintata, se poate. Daca erai in anul 2 aveai si o mica reducere de la ORC. Eu mi-am facut firma printr-o aplicatie gratuita care mi-a completat actele de infiintare a firmei, insa in acel moment nu se puteau face decat SRL-uri, nu si SRL-D-uri. Acum m-am uitat iarasi acolo, si vad ca in continuare este activa doar aplicatia pt SRL-uri.

Vorbeste cu ei, poate te ajuta mai mult cu actele (www.smartapp.ro)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma nellivan nellivan Buna ziua. Vreau sa infiintez firma impreuna cu fratele meu asociati 50-50 in care eu sa fiu asociat si administrator si el sa fie asociat. Domeniul principal ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Srl studenti sau srl-d ? ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Nu am avut niciodata tangenta in familie cu afacerile si nimic legat de acestea ( in forma lor legala si recunoscuta ). Sunt student in anul 4 la ... (vezi toată discuția)