avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor

eu sunt mama unei minore de 5 ani rezultata in urma unei relatii de concubinaj,copilul a fost recunoscut de tatal ei si este in grija mea in urma cu un an de zile a plecat la el acasa(ne-am despartit si s-a mutat acasa la parintii lui)si de atunci nu s-a mai interesat de copil nu suna sa intrebe a venit o singura data de craciun sa o vada timp de 10 minute.am inceput un proces cu el pt a optine stabilirea domiciliului copilului la mine acasa si va cer un sfat pt ca eu nu vreau k el sa vada fata la el acasa deoarece el consuma alcool face scandaluri prin zona cu vecinii nu are acasa nici macar o camera pt fata separata in camera lui nici macar televizor haine sau jucarii pt fata nu are deci consider k nu are conditii k sa ia fata la el in vizita tatal lui are cai si nu este pastrat curat in curtea casei si mai si consuma alcool vorbeste urat si se cearta si el cu vecinii cand este sub influenta alcoolului.consider k fata nu este in siguranta cu el si de aceea vreau sa o viziteze la domiciliul meu in prezenta familiei mele sau a mea.eu sunt la munca in germania si am momentan un contract de munca pt un an de zile cu posibilitate de prelungire aici sunt sigurata medical si lucrez cu acte.el nu este de acord k in aceasta perioada fata sa o iau in vacante aici la mine.mentionez k a fost de acord k fata sa ramana in grija parintilor mei kt timp eu sunt plecata dar nu a fost de acord sa o scot din tara.ce pot face eu... multumesc
Pana la urma pentru ce v-ati judecat ? Ce ati cerut exact ?
Ati spus instantei ca lucrati in strainatate si ca vreti sa sa stabiliti acolo cu copilul? V-ati fi putut judeca o data , nu de enspe ori.
offtopic : incercati sa nu mai scrieti cu k, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor iulia_cc iulia_cc buna ziua..prietenul meu a ajuns intr-o situatie foarte neplacuta din cauza unei femei care i-a facut un copil, o fetita, fara a avea acordul acestuia..el a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori yuly_pusa yuly_pusa salut...prietena mea a divortat anul trecut de fostul sot cei doi avand impreuna o fetita. A pierdut procesul iar minorei i sa stabilit domiciliul la fostul ... (vezi toată discuția)