avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenajare balta piscicola in zona rezidentiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenajare balta piscicola in zona rezidentiala

Buna ziua.
Vreau sa intreb daca este legal sa se amenajeze o balta piscicola in interes de inchiriere pentru pescuit sportiv, in conditiile in care pe marginea baltii sunt proprietati locuite amplasate la distanta foarte mica fata de luciul de apa. Este cazul meu - casa mea este amplasata pe marginea unui lac (mai mult o balta cu pasari de apa) iar distanta de la gardul proprietatii la apa este max. 2m. Zona este rezidentiala in sensul ca sunt case pe ambele maluri ale lacului. Am auzit ca urmeaza sa fie amenajata acolo o balta piscicola ce urmeaza sa fie inchiriata cu ora pentru pescuit sportiv. Cer un sfat legat de legalitatea acestui fapt intrucat ma ingrijoreaza perspectiva distrugerii faunei lacului si a invadarii spatiului personal.

Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Amenajare drum pe malul unui luciu de apa concesionat cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Am cumparat o proprietate [teren si casa] pe malul raului Mostistea in Ilfov. Raul este indiguit din loc in loc, cu diguri peste care trec ... (vezi toată discuția)
Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa inchiriez un teren de la o asociatie agricola cata0102000 cata0102000 As dori sa stiu cum pot inchiria/concesiona/arenda legal un teren agricol care este sub luciu de apa, dar sa pot beneficia si de luciul de apa in scopul ... (vezi toată discuția)