avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... model de recomandare pentru inscrierea in CCJ
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

model de recomandare pentru inscrierea in CCJ

are cineva un model de recomandare din partea unui jurist definitiv. Aceasta recomandare î mi este necesara la înscrierea în colegiu
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 18:16, 24 Iunie 2009
Buna ziua. In ce oras doriti sa va inscrieti? nu stiam ca este necesara o astfel de recomandare, mie nu mi-a fost ceruta la data inscrierii in ccj Valcea.Dar poate alti colegi va pot ajuta.
la inscrierea in Colegiu , nu este necesar sa aveti recomandare din partea unui jurist, singura conditie este sa lucrati ca si consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic îndrumător Mandita Nedianu Mandita Nedianu Buna seara,îmi puteți recomanda un consilier juridic definitiv ? Am venvoie de un contract de îndrumare pentru înscrierea in CCJ. Va mulțumesc frumos ! (vezi toată discuția)
Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)
Colegii si asociatii profesionale ale consilierilor juridici marciuc marciuc ccj,inafara de acesta ce colegii mai sunt/?ce avantaje au acestea in concret cu exemple (vezi toată discuția)