avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat?

Am un PFA de cateva luni si activez in domeniul serviciilor (organizare evenimente). Am avut un eveniment la un mall care mi-a cerut factura si plata mi-o face cash. Din ce am inteles imi trebuie casa de marcat daca dau chitanta. Alternativa, din ce am citit, ar fi sa-mi plateasca in cont.
E adevarat? Trebuie casa de marcat daca dau chitanta?

Multumesc anticipat si succes in afaceri!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:41, 4 Aprilie 2014
Puteti incasa numerar si emite chitante doar daca platitorul este persoana juridica.
Pentru incasarile in numerar de la persoane fizice aveti nevoie de casa de marcat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2014
juridic dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pentru persoane fizice MadMike MadMike Buna ziua. Am si eu o mare nedumerire, va rog: Recent, am deschis o societate comerciala, neplatitoare de TVA pentru prestari servicii in domeniul web ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)