avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism

Buna ziua. Am un caz complicat si va rog mult o sugestie de rezolvare. Un contribuabil a vandut un autoturism si pe baza acelui contract de vanzare-cumparare primaria a inregistrat acest autoturism pe numele noului proprietar. Noul proprietar nu recunoste ca a cumparat autoturismul desi exista acel contract. Realitatea este ca si cel de-al doilea proprietar a vandut autoturismul si deci acesta este motivul pentru care nu recunoaste ca este proprietar al acestui autoturism. A depus la primarie un act de la serviciul inmatriculari in care se spune ca NU figureaza aceasta masina inregistrata pe numele sau. Se poate scoate din evidenlele fiscal masina pe baza acestui act? Care ar fi rezolvarea? Multumiri.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2014
puni, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:06, 4 Aprilie 2014
Nu ati precizat cand acel contribuabil a instrainat bunul mobil
Se poate scoate din evidenlele fiscal masina pe baza acestui act?

Din evidenta carui contribuabil se solicita radierea din evidenta a bunului mobil ?
Daca exista document legal intocmit care probeaza instrainarea bunului mobil,autoritatea fiscala,urmeaza sa dispuna radierea acestuia din evidente
Nu stiu cand s-a instrainat a doua oara masina, se presupune ca in anul 2012. Masina trebuie scoasa din evidentele fiscale ale celui de-al doilea proprietar care a cumparat masina si a vandut-o apoi dar nu se stie daca s-a incheiat act de vanz-cump . Ideea este daca pe baza acestei adrese de la serviciul inmatriculari se poate scoate din evidente aceasta masina sau acest al doilea vanzator trebuie sa prezinte un contract ca a instrainat bunul. Sper ca m-am facut inteleasa. Multumesc.
Al doilea detinator al bunului mobil,pentru radierea din evidente trebuie sa prezinte document legal intocmit care sa dovedeasca tranzactionarea bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Florin_T Florin_T Buna seara,am urmatoarea problema!!In anul 2009,luna 5,am vandut un autoturim marca Peugeot 205,am intocmit contract vanzare-cumparare cu noul proprietar dar ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)