avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Otrava sub forma de tablete de ciocolata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Otrava sub forma de tablete de ciocolata

Este interzis sa scriu producatorul/distribuitorul acestor otravuri aici pe forum?
Cel mai recent răspuns: Dan me , utilizator 15:10, 15 Aprilie 2014
Da :)
Regulamentul forumului interzice reclama,in ambele forme pozitiva sau in cazul dv negativa
...dar aveti idee unde i'ar durea cel mai tare sa le fac reclama? Probabil la o televiziune ma gandesc.
E atat de amara crema de rom din tableta asta si mi'a facut si rau incat am sunat la numarul lor telverde sa'i intreb de un antidot dar au fost dezinteresati total relativ la sanatatea mea.
Protectia consumatorului nu se ocupa de cazuri din astea unde o singura persoana "moare", trebuie sa fie distrugere in masa ca sa faca ceva, mi'au spus mai demult dupa ce m'au chemat cu un alt produs, ca ei nu fac analize ca acestea costa enorm si m'au sfatuit sa nu mai consum din el si sa nu mai vin cu asemenea nimicuri (am avut si probleme cu un aspirator din cel mai scump si vai de mine ce am patit cu ei), de aceea intreb aici, ce alta solutie as mai avea.
MaI exact problema mea e ca nu'mi place sa fiu otravit, pacalit ca as consuma mancarica si nu m'ar deranja sa'i coste lucrul asta cat de mult.

Ar fi mai bine sa postez din nou de la inceput sa se inteleaga si aici sa fie sters?
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2014
Dan me, utilizator
Puteti solicita efectuarea unor analize de laborator pentru respectivul produs (prezentati proba), pe cheltuiala dvs. la Directia de sanatate publica sau la un laborator specializat si autorizat (indicat de catre Oficiul judetean pentru protectia consumatorului), sa efectueze analize pentru produse alimentare.
In cda. pentru analize puteti mentiona ca doriti ca buletinul de analiza sa contina si referiri/ comparatii la/ cu legislatia in vigoare, pentru respectivul produs.
Pe ambalajul produsului/ pe cutie trebuie sa se regaseasca referiri la compozitia produsului, eventual in cutia mare de ambalaj, sa se regaseasca un certificat de calitate care insoteste marfa de la producator la comerciant.
Cu buletinul de analiza primit puteti face reclamatie la protectia consumatorului si/ sau la Directia judeteana de sanatate publica.
Puteti prezenta buletinul de analiza, la televiziune.
Decizia va apartine. Atentie la ce scrie in buletinul de analiza ! Puteti fi actionat in instanta, de catre firma producatoare, pentru calomnie, daca presupunerile dvs. nu sunt sustinute si de probe.
O fi fost ciocolata amaruie sau era amara pentru gustul dvs, asta nu inseamna ca a vrut careva sa va otraveasca.
Antidoul era usor de procurat, trebuia sa fi mancat ceva dulce- o lingurita de zahar, ce vroiati sa va zica prin tel ?
Ciocolata trebuie sa contina ce scrie pe ambalaj.

Alte discuții în legătură

Ciocolata ambalata topita la soare trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Ciocolata ambalata topita la soare sau la caldura (de exemplu in auto), care ulterior este bagata la frigider pentru a putea fi deschis ambalajul, ... (vezi toată discuția)
De ce ....? Magda Staicu Magda Staicu ... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)
Gratarul si cancerul (?) nucu$ nucu$ [b]Cum se face o friptura la gratar necancerigena[/b] De ani de zile, nutritionistii avertizeaza ca orice carne fripta la gratar produce substante cancerigene, ... (vezi toată discuția)