avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inchidere punct de lucru

Buna ziua,

Avem un Srl-d cu sediul social si punct de lucru in Cluj. Intentionam sa inchidem punctul de lucru, unde am desfasurat activitati de vanzare cu amanuntul a hainelor pentru copii. Deci, avem si o casa de marcat. In cazul in care am inchide punctul de lucru, ce e de facut si unde e de mers?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:27, 4 Aprilie 2014
In primul rand va veti adresa registrului comertului cu cerere de inchidere a punctului de lucru, anexand hotararea AGA intocmita in acest sens.
Ulterior, cu mentiunea si certificatul constatator eleiberate, va veti adresa finantelor, unde veti preda si memoria fiscal a casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Documente necesare Ionut Ilut Ionut Ilut Ce documente sunt necesare dupa infiinatrea unui magazin de mobila ? (vezi toată discuția)
Incetare activitate societate comercila mariam69 mariam69 Buna seara, Am o societate comerciala (magazin alimentar) si vreau ca la sfarsitul lunii martie sa-mi inchid activitatea, in luna aprilie voi depune dec 100 ... (vezi toată discuția)