avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eu nu mai inteleg - reprezentantul legal al persoanei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eu nu mai inteleg - reprezentantul legal al persoanei juridice

Am primit o actiune in care este chemata in judecata o persoana juridica fara sa fie precizata persoana legal indreptatita sa reprezinte persoana juridica
Ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 19:57, 17 Aprilie 2014
Depuneti intampinare daca sunteti reprezentantul legal al societatii parate.
Mai concret sint presedinta unei asociatii de proprietari am primit citatie pentru o catiune in pretentii a unei proprietare care a chemat asociatia fara sa precizeze reprezentantul legal Dupa mine o persoana juridica nu are cum sa faca o intimpinare
Daca persoana juridica este parata, atunci aveti dreptul, evident, nu si obligatia sa depuneti intampinare. Faptul ca reclamanta nu a precizat reprezentantul legal al paratei, este un aspect pe care instanta il va solicita acesteia sa il remedieze. Daca doriti puteti face vorbire despre acest aspect in intampinare, daca veti hotari sa formulati una.
Absolut ca am de gand sa apar asociatia intrucit sint sigura ca am in totalitate castig de cauza din mai multe motive cum ar fi Semnatura de pe actiunea nu este a reclamantului.isi intemeiaza actiunea pe art 34 din lg 230/2007 si pe art 1381-1386NC Civil.Cheama in judecata o persoana juridica fara sa fie reprezentat de o persoana fizica
Stimata Domna Avocat
Va rog spuneti-mi si mie asociatia de proprietari poate cere pe calea ordonantei de plata a restantelor la cotele de intretinere art 1013 si urm

Alte discuții în legătură

In ce cauze civile este obligatorie medierea ? pauul_sorin pauul_sorin Am o prietena care este actionata in judecata de asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii. Ideea este ca in conformitate cu noile prevederi legale ... (vezi toată discuția)
Plangere gilisor gilisor Sunt administratorul unei mici societati comerciale de prestari servicii; Pe data de 31. august 2013 a incetat contractul de prestari servicii pentru un ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez niste bani datorati in urma unui ctr de prestari servicii? adela05 adela05 Daca am de recuperat bani de la un client, in urma unor servicii pe care I le-am prestat in baza unui Ctr de Prestari Servicii, care e procedura prin care mi-I ... (vezi toată discuția)