avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna- permis de conducere pierdut, refacere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna- permis de conducere pierdut, refacere

buna ,am si eu o intrebare in leg cu permisul de conducere,l-am pierdut si nu stiu cum sa fac,bn nu pot sa lipsesc de la munca sa ma duc personal sa il fac,ma inttreb daca merge sa scanez buletinul si sa platesc tot ce trebuie prin card sau wester union
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 21:06, 4 Aprilie 2014
Buna seara!
permisul vi se elibereaza in cel mult o ora de cind depuneti cererea, cu taxa platita si o copie dupa actul de identitate; trebuie mers personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă ratb Florin1998 Florin1998 Salutare. Am primit amendă de la controlori ieri. Îmi expirase abonamentul. Când m-au dat jos, nu m-au legitimat, nu mi-au făcut proces verbal, în schimb ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut, refacere la urgenta shado564 shado564 Bună ziua, mi-am pierdut azidimineaţă buletinul, eu luni trebuie să plec din ţară , la vamă se acceptă copie buletin, sau doar cu buletinul original ... (vezi toată discuția)
Pot susține examenul auto fără buletin? Malinaamalia Malinaamalia Buna ziua! Ma numesc Bleoju Amalia Malina, pe 09.05.2019 la ora 12:55 sunt programată pentru examenul auto la DRPCIV Vaslui. De curând mi am pierdut ... (vezi toată discuția)