avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot susține examenul auto fără buletin?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot susține examenul auto fără buletin?

Buna ziua! Ma numesc Bleoju Amalia Malina, pe 09.05.2019 la ora 12:55 sunt programată pentru examenul auto la DRPCIV Vaslui. De curând mi am pierdut buletinul, pot susține examenul auto cu certificatul de naștere și copie de pe buletin? Sau de ce acte am nevoie ? Urmează sa ma duc să-l fac din nou, dar nu cred ca e gata pana dau examenul..mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: JeanTeodorescu , utilizator 00:36, 5 Mai 2019
Cartea de identitate este singurul act care dovedește identitatea dvs. Prin urmare, aveți nevoie la susținerea examenului pentru obținerea permisului de conducere. Vă sfătuiesc, spre binele dvs., să depuneți o cerere pentru reprogramarea examenului auto arătând motivul întemeiat care vă împiedică să vă prezentați la data programată.
„Succesuri”
ing. Ioan Ciobanu
Puteti solicita o carte provizorie daca dureaza asa mult obtinerea C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a expirat cartea de identitate și am examen auto în curând. cum îl pot da în aceste condiții? prunamarian prunamarian buletin expirat,cum pot da sala auto in aceste conditii?(numai am timp sa imi fac alt buletin) (vezi toată discuția)
Bună ziua, am rezervat o programare la consulatul din bonn-germania,pentru ... strazi1 strazi1 Bună ziua, Am rezervat o programare la consulatul din Bonn-Germania,pentru procură specială reînnoire Carte de Identitate,dat fiind că am examene in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru alcool (0,23) Radu166 Radu166 Buna ziua! In data de 22 august 2018 mi-a fost suspendat permisul pentru alcool ( 0,23 ) . In procesul verbal este specificat ca pentru 90 de zile. La 2 ... (vezi toată discuția)