avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mi-a expirat cartea de identitate și am examen auto ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mi-a expirat cartea de identitate și am examen auto în curând. Cum îl pot da în aceste condiții?

buletin expirat,cum pot da sala auto in aceste conditii?(numai am timp sa imi fac alt buletin)
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: prunamarian , utilizator 13:20, 9 Decembrie 2017
Salut Marian.Buletinul tau este un act oficial care te identifica dupa varsta majoratului.In orice institutie a statului roman ai merge toata lumea iti va cere un singur lucru-buletinul care sa fie valabil.Un singur lucru te intreb eu-Ai cumpara un borcanel de smantana de la magazin ca sa dregi o ciorba de burta daca acesta ar fi expirat???Eee vezi ca ai gasit raspunsul.Nu.Asa ca fugi la politie schimba-ti buletinul fa-ti o alta planificare pentru examen,pentru ca esti inca tanar cred si ai toata viata innainte.Bafta la examen si sa auzim ca ai facut 26 din 26.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În principiu ați putea obține o carte de identitate provizorie care se poate obține într-o zi, două. Ar trebui să mergeți la Evidență fără unul dintre actele sau documentele necesare (lipsă certificat de naștere sau contract de spațiu).

deci cu cartea de identitate provizorie as putea sustine examenul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu C.I. provizorie va puteți prezenta la examenul auto.

Prin act de identitate se înțelege cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie și buletinul de identitate.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc enorm pt aceasta informatie,pt ca auzisem de la anumite persoane ca nu s-ar putea decat cu buletinul normal.acuma sa reusesc pana joi sa imi scot cartea provizorie.multumesc inca o data!

Alte discuții în legătură

Pot susține examenul auto fără buletin? Malinaamalia Malinaamalia Buna ziua! Ma numesc Bleoju Amalia Malina, pe 09.05.2019 la ora 12:55 sunt programată pentru examenul auto la DRPCIV Vaslui. De curând mi am pierdut ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin rusualexandra rusualexandra Am un salariat care are buletin expirat de 2 luni, cum sa procedez : i-l tin in continuare sau i-i desfac contractul (care litera din Codul Muncii ?) A spus ca ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate dan6 dan6 Salut, Trebuie sa imi schimb cartea de identitate deoarece a expirat ieri. Am cateva intrebari legate de acest subiect. Mentionez ca pentru o parte din ... (vezi toată discuția)