Salut Marian.Buletinul tau este un act oficial care te identifica dupa varsta majoratului.In orice institutie a statului roman ai merge toata lumea iti va cere un singur lucru-buletinul care sa fie valabil.Un singur lucru te intreb eu-Ai cumpara un borcanel de smantana de la magazin ca sa dregi o ciorba de burta daca acesta ar fi expirat???Eee vezi ca ai gasit raspunsul.Nu.Asa ca fugi la politie schimba-ti buletinul fa-ti o alta planificare pentru examen,pentru ca esti inca tanar cred si ai toata viata innainte.Bafta la examen si sa auzim ca ai facut 26 din 26.
Ares-3
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
În principiu ați putea obține o carte de identitate provizorie care se poate obține într-o zi, două. Ar trebui să mergeți la Evidență fără unul dintre actele sau documentele necesare (lipsă certificat de naștere sau contract de spațiu).
va multumesc enorm pt aceasta informatie,pt ca auzisem de la anumite persoane ca nu s-ar putea decat cu buletinul normal.acuma sa reusesc pana joi sa imi scot cartea provizorie.multumesc inca o data!