avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul:TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere PFA

Buna ziua
Am si eu o intrebare pt persoanele care stiu si doresc sa ma ajute si pe mine .
Am inchis o firma de pfa platitoare de tva la sfarsitul luni ianuarie 2014 si astept sa imi vina fiscul in control ,dar nu mai vine (asa am inteles de la doamnele de la finante ca vor veni in maxim 30 de zile de la inchiderea firmei )
Ar fi trebuit sa ma duc eu la ei sau cum se procedeaza ? imi e teama sa nu ma amendeze si pe faptul ca poate trebuia sa ma duc eu la ei sau eu mai stiu ce?
Multumesc anticipat pt raspunsurile dv .
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 13:05, 8 Aprilie 2014
O sa vina.
Am auzit de cazuri cand au venit dupa 6 luni...

nu e cazul de amenzi. Doar daca nu ai cumparat- inregistrat registrele obligatorii de pfa sau nu ai depus D 220 / 600 in termen.
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
Vlajoaga Robert PFA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru functionarea unui pfa :d zorpika zorpika Hey, am resusit sa imi deschid un PFA si am nevoie de ajutorul vostru. :) Cine stie ce am nevoie mai departe , gen : chitantier , registru , stampila etc.? ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 chiar daca nu sunt pfa? cristianepezapada cristianepezapada Sunt platita pe drepturi de autor ca persoana fizica dar [b]NU[/b] PFA, din 2011. In urma demersurilor de a primi concediu prenatal din aprilie 2014, am ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% + ??? ContSters114803 ContSters114803 nu mai inteleg :( daca sunt angajata pe perioada nedeterminata si am in paralel un pfa pe consultanta in afaceri si management, mai am ceva de platit pt pfa ... (vezi toată discuția)