avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor - rog lamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor - rog lamuriri

am primit acasa o instiintare sa ma prezint la tribunal parte intr.un proces civil pt a imi fi inmanata o citatie.eu pana acuma nu am mai fost pus ca martor,anu trecut eram intr.o masina in drum spre casa si la oprit politia pe sofer si mi.a cerut si mie buletinul.acuma soferul a dat in judecata politia ,si politia acuma ma cheama ca martor. ce o sa ma intrebe ,cum se desfasoara sedinta ,ca mi.e cam frica
Cel mai recent răspuns: bogdanv12 , utilizator 15:03, 5 Aprilie 2014
Soferul in cauza a fost sanctionat de catre organul de politie ?
Acel cond. auto al masinii unde v-ati aflat, a contestat procesul verbal al Politiei si, probabil, a solicitat anularea acestuia. Daca il cunoaseti, e bine sa vorbiti cu el, sa cereti lamuriri suplimentare. Daca nu il cunoasteti, va prezentati la judecatorie si declarati ceea ce cunoasteti dvs. ca s-a intamplat, dupa propria perceptie. Nu are de ce sa va fie frica.
Nu uitati sa aveti buletinul asupra dvs., pentru a putea fi identificat de catre instanta de judecata.
mergeti in instanta si, fara frica, declarati ce ati vazut/perceput dvs. Ce zgomote ati auzit, ce culori aveau semafoarele daca e cazul, etc, cum ati fost oprit de politie si trecut ca martor in procesul verbal pe care l-ati semnat. Cam asa se va desfasura declaratia. Sa nu vorbiti peste jufdecator, ci numai cand sunteti intrebat si nu semnati declaratia ca primarul cum se spune, cititi-o cu atentie inainte. Si mare grija la ce cuvinte folositi pentru a nu da nastere la interpretari gresite. Neaparat, cum s-a spus mai sus deja, sa aveti in original la dvs cartea de identitate si in termen de valabilitate.
nu am semnat nimica ,domnu politist mi.a dat buletinul inapoi si atat nu mi.a dat sa semnez nimica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal cu anularea permisului emylianomonac emylianomonac Buna seara, Am fost sanctionat contraventional si mi.a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o depasire intr,un loc permis, marcaj discontinuu si lipsa ... (vezi toată discuția)
Deci am fost prins pe un drum dintre două sate alături de 2 ... Alinfrd Alinfrd Deci am fost prins pe un drum dintre două sate alături de 2 prieteni eu nu aveam permis de conducere dar prieteni mei da, când m a oprit poliția le am zis ... (vezi toată discuția)
Proces verbal amendă circulaţie nelegal întocmit Kindlove Kindlove Bună ziua! Am fost implicată pe data de 19 august 2017 intr.un accident de circulaţie...am mers impreună la poliţie cu cealaltă persoană..unsă ... (vezi toată discuția)