avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme solutionare dosar asigurare somaj
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme solutionare dosar asigurare somaj

Sunt in urmatoarea situatie :

-am doua credite asigurate, in contract se specifica faptul ca in cazul in care sunt in somaj asiguratorul plateste doua rate.
-mi-au cerut cateva acte, decizia de concediere respectiv carnetul de somaj, acte pe care le-am dus.
-au revenit apoi cu o solicatare noua cerandu-mi si o adeverinta de la locul de munca cum ca preavizul si-a produs efectele si eu chiar nu mai lucrez respectiv de la somaj cum ca sunt inca in somaj desi dosarul la banca l-am facut in 2 Martie, somajul incepand in 25 Februarie. Intr-un final au ramas doar cu adeverinta de la fostul loc de munca dar acum insista din nou pe un carnet vizat/adeverinta de la somaj pe luna aprilie.

Intre timp, am reusit sa ma angajez cu data de 4 aprilie. Le-am explicat ca indiferent de acest fapt eu nu am lucrat mai bine de o luna, urmatorul salar o sa-l primeste peste mai mult de o luna si ca nu inteleg de ce imi fac aceste greutati.

Ce as putea sa fac?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Somaj TUNDEENY TUNDEENY BUNA ZIUA AS DORI SA VA INTREB CEVA AM FOST DATA AFARA DE LA ULTIMUL LOC DE MUNCA CU O VECHIME 1 AN SI O LUNA CU LIT1 ART 65, AS VREA SA VA INTREB DACA POT ... (vezi toată discuția)
primirea deciziei de concediere orber orber In data de 30 septembrie, dupa efectuarea celor 20 de zile de preaviz, urmeaza sa incetez activitatea la firma, deoarece postul meu a fost desfiintat.Am ... (vezi toată discuția)
Concediere-desfiintare post Q&A Q&A Buna ziua, Care sunt pasii pe care un angajator trebuie sa ii urmeze pentru a concedia un angajat datorita desfiintarii postului (pe motive ... (vezi toată discuția)