Buna. De peste un an am o problema cu o firma de service de internet si televiziune, acestia au montat prin curtea mea,pe toata lungimea gardului, mai multe cabluri de internet si TV, fara aprobarea mea, si fara macar sa ma intrebe daca sunt de acord sau nu cu montarea lor prin curtea mea. Le-am facut o serie de sesizari si plangeri, i-am amenintat ca le tai cablurile de pe proprietate, insa nimic. Acum o saptamana au intrat iarasi in curte si au mai montat inca un cablu, asa ca m-am enervat si le-am taiat pe toate si le-am aruncat peste gard, vecinii au sunat si au facut sesizari ca nu le merg serviciile, asa ca au venit si le-au montat aerian, fara nici un proiect si fara nici o autorizatie, chiar reprezentantul firmei respective mi-a spus ca voi fii acuzata de distrugerea cablurilor. Care sunt consecintele faptei mele, desi cabluri au fost montat abuziv, mi s-a incalcat proprietatea si nu au avut acordul meu ptr a le monta? va rog sa ma ajutati in aceasta privinta. In plus din partea vecinilor as putea primii ceva plangeri penale?va multumesc
Eu sunt convins de urmatoarele aspecte: "ca ati taiat cablurile din greseala, atunci cand va sapati gradina si cand va curatati via si pomii furctiferi; ca acele cabluri le-ati aruncat peste gard odata cu crengile taiate de la vie si pomi, cu resturile vegetale din gradina, neobservandu-le si nestiind ca va traverseaza proprietatea deoarece nu ati incheiat niciodata un contract cu vreo firma pentru a le permite instalarea cablurilor prin pomii si via dvs" . Luati-va un caine foarte rau si tineti-va proprietatea incuiata! In mod sigur ca veti intra in normalitate cu firmele de cablu! success!
Violare de proprietate
AD8AN
Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)