avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Vechime pentru sustinere examen avocat definitiv
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Vechime pentru sustinere examen avocat definitiv

Buna seara.
Pentru un consilier juridic cu vechime in specializare de 3 ani jumate(adunati),respectiv + 4 ani in care a fost in concediu de crestere a copilului), deci rezulta o vechime in munca de 7 ani si ceva, poate sutine examenul de definitivat ca avocat? DE Cati ani este nevoie, 5? dar intrebarea este in specializare sau in munca? A sustinut exameul de cj definitiv de 1 an.
multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: sm23 , utilizator 23:55, 6 August 2014
in specializare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Admiterea in barou a consilierului juridic care a promovat examenul de definitivare la colegiul consilierilor juridici AllynnaCatana AllynnaCatana Buna ziua. Am si eu 2 intrebari: 1) Sunt consilier juridic ce am absolvit examenul de definitivare la Colegiul Consilierilor Juridici si am o vechime de 2 ... (vezi toată discuția)
Vechime 10 ani ca si c.j. dorinv dorinv Vreau sa pun o intrebare: Un consilier juridic cu vechime in prezent de 10 ani, fara a avea examen de definitivat in profesie si fara a avea vechime de 5 ani ... (vezi toată discuția)